mange årsaker

F.OR.TEC.ForumIl corso e-learning F.OR.TEC.mange årsaker

This topic has 1 voice, contains 0 replies, and was last updated by  seventrust 215 giorni ago.

Viewing 1 post
Author Articoli
Author Articoli
22 gennaio 2019 at 07:54 #131812

seventrust
Post count: 15020

Det er mange årsaker til fargeforskjellen mellom slike materialer, for eksempel selve vekstloven til selve treet, produksjonsmetoden til produsenten, installasjonsnivået til installasjonsmesteren og bruksmiljøet, som vil føre til fargedifferanse for det massive tregulvet. Noen av de massive tregulvene er laget av trerøtter, noen er laget av treetops, og rabatt bruk gulvet i Kongeparken stedet nær røttene er mørkt, mens stedene i nærheten av treetops er lyse i fargen. Ved bearbeiding av gulvet er det noe av treet, og noen er kuttet av strengen. Gulvets tekstur etter bearbeiding er forskjellig. De to etasjene i forskjellige trekorn må ha viss fargeforskjell visuelt. Er det et kvalitetsproblem med massivt tregulv?

Kanskje noen brukere tror at fargedifferansen til slike materialer indikerer at materialet er av dårlig utendørs veggpanel kunst kvalitet. Faktisk er denne visningen feil. I massivt tregulv er kromatisk avvikelse uunngåelig, og fargeforskjellen på massivt tregulv bestemmes av dens naturlige egenskaper. For tiden, uansett om det er en nasjonal standard eller en produksjonsstandard for bedrifter, er fargedifferanse ikke brukt som standard for testing av kvalitet. Det er ingen klar regulering av “fargeforskjell” -problemet med massivt Hvordan bygge en flytende Decks på en balkong tregulv i landet. Derfor er fargedifferansen til massivt tregulv rationelt sett ikke et kvalitetsproblem.

Hvordan håndtere fargeforskjellen på massivt tregulv Hvis du finner ut at fargeforskjellen på slike materialer er åpenbar etter kjøp, kan vi bruke noen teknikker under installasjonen, noe som effektivt kan unngå problemet med kromatisk avvik. Den første metoden er at vi kan prøve å installere gulvet med forskjellig fargeforskjell på bunnen av sofaen, bunnen av sengen og andre steder som ikke er lett å bli lagt merke til. Den andre metoden er at vi kan lage samme tre dekk rekkverk fargekode dypere og lettere. Gulvet er i samsvar med kryssinstallasjonen, slik at effekten av installasjonen er jevn, og den er vakker og naturlig.

Viewing 1 post

You must be logged in to reply to this topic.